Semn de carte “Coffee addict”

Tin din nou regimul Oshawa pentru ca dupa sarbatori parca se cerea o detoxifiere a organismului. Atat de pe urma exceselor alimentare (care anul asta n-au fost prea multe, din fericire), cat si de pe urma oboselii acumulta in luna decembrie cu lucrul pentru sarbatori. Asa se si recomanda pentru persoanele fara probleme de sanatate – sa fie tinuta de doua ori pe an. Asa am facut si anul trecut – in ianuarie si in iunie.

Azi sunt deja in ziua 5, deci am ajuns la jumatate si din tot ce consum in mod normal un singur lucru imi lipseste teribil: cafeaua. Nu neaparat pentru efect, desi starea de toropeala si adormire din primele 3 zile ar spune altceva, cat pentru gust. Imi lipseste un espresso lung cu multa spuma, dulceag si cu lapte. Yum! Abia-l astept!

In cinstea acestei pofte pe care va trebui sa o indur pana miercurea viitoare inclusiv, astazi am pentru voi semnul de carte “Coffee addict”. Semn de carte care imi place la nebunie si cred ca imi voi face si mie unul. Prea mi se potriveste :P Oricum inca nu mi-am lucrat nici unul pentru mine si parca-s de tot rasul – umblu cu tot felul de etichete si hartiute in carti.

Va doresc un weekend minunat!

[flickr id=”8392175752″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8391091351″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.