Cutie “Tangled Arabesque”

Modelul acestei cutii a fost unul dintre cele mai solicitante pictate de mine. Poate nu este cel mai complex model, este in schimb cel mai migalos. Cu siguranta. Au fost multe ore de desenat arabescuri, dupa arabescuri, dupa arabescuri … dar in final am scos-o la capat.

Alina a dorit o cutie mare, cam A4, cu un model care sa vorbeasca despre ea. Pe capacul cutiei este reprodusa o semnatura (pariez ca a ei), pe laterale si in capac, avem multe arabescuri, iar pe fundul cutie un punct luminos din care izvoraste totul. Cutia s-a construit incet incet, intai cu povestea Alinei despre cum doreste sa fie cutia, apoi cu poze trimise pe parcurs, cu adaugari, cu idei noi de completare a design-ului si, dupa multe ore de lucru, am ajuns la design-ul final care a multumit-o pe Alina.

[flickr id=”8470860434″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

[flickr id=”8470860484″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8470860512″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]  [flickr id=”8469767397″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8470860586″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Pentru detalii click pe fiecare poza :)