Interviu – tutorial cu Glorybox la Digi24

Ei, trebuia sa va anunt de existenta acestui interviu, ca sa il vedeti live, inca de saptamana trecuta, dar cum pregatirile pentru targul din weekend mi-au luat de tot mintile … am uitat. Am avut noroc ca Monica (ea a invatat sa faca martisoare alaturi de mine in interviu) a fost asa de draguta incat duminica dimineata mi-a amintit de difuzarea interviului asa ca am putut scrie despre el, butonand de pe telefonul meu care nu e smarphone, de la targ, macar pe Facebook.

Nici o grija insa, interviul nu s-a pierdut :) A aparut chiar in dupa amiaza zilei de duminica pe site-ul Digi24

Cum s-au derulat lucrurile? Izabela si Monica m-au contactat si mi-au propus sa filmam un interviu – tutorial care sa fie difuzat in cadrul emisiunii “Tinerete fara batranete”, singura emisune care are o rubrica saptamanala cu interviuri si tutoriale handmade. Ceea ce e absolut grozav :) Bun zic, cum sa nu, cum as fi putut refuza? Am vorbit si am ajuns la concluzia ca, desi va fi un proces destul de dificil (pentru ca obiectele trebuie sa treaca prin arderi succesive) va vom prezenta cum se fac martisoarele din ceramica.

Ce-a iesit … vedeti mai jos :) Eu trebuie sa recunosc ca m-am speriat putin de propria figura, dar am scuza ca dormisem cam 2.5 ore (dupa multe alte nopti de lucru), ca ma trezisem racita si cu nasul-robinet si ca n-am nici cele mai mici notiuni despre cum ar trebui sa ma imbrac si sa ma port in fata camerei. Ma iertati, da?

Aici gasiti inregistrarea intregii emisiuni, iar aici doar partea de interviu cu mine :)

Digi24