Semn de carte “Vintage girl and umbrella”

Pentru azi am pentru voi un semn de carte cu aspect vintage lucrat cu o imagine aleasa de Madalina, cea care l-a comandat.

Desi in prima faza am considerat ca semnul de carte va fi usor si repede de lucrat, ca in destule alte dati … m-am inselat un pic. Potrivirea imaginii pe un semn de carte, faptul de a convinge imaginea sa adere perfect la baza din carton, adaugarea detaliilor pictate (mi s-a parut ca avea nevoie de putina culoare de contrast) si antichizarea propriu-zisa pentru obtinerea efectului vintage au fost destul de costisitoare ca timp. Rezultatul insa, spun eu, a meritat si ma declar multumita de cum a iesit la final.

Ca ulterior s-a dovedit ca lumea e mica si semnul de carte, desi a ajuns in Anglia, a ajuns la o romanca, romanca ce mi-era deja clienta si care mi-a transmis ca i-a si placut foarte mult, e alta poveste :)

Enjoy!

[flickr id=”8640153666″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8640153660″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Click pe imagine pentru detalii.