Furnituri: margele din ceramica lucrate manual

Ei, dragii mei, a venit vremea sa deschidem un nou capitol pentru Glorybox.ro: furniturile lucrate manual.

Pentru necunoscatori, furniturile sunt materialele pentru bijuterit :) N-o sa gasiti la mine tot ce va trebuie pentru crearea de bijuterii, nu, absolut deloc. De asta se ocupa alte magazine online, dar la mine veti gasi ce nu gasiti in alte magazine: margelute, nasturi, pandante etc. lucrate de mine cu drag, grija si rabdare, una cate una (deci nu veti gasi doua la fel) pe care voi sa le folositi pentru crearea de bijuterii.

 

[flickr id=”8641733707″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Mi-am dat seama ca mie cel mai drag imi e procesul de creatie pana ajung la asamblare pentru ca, de fapt, mie imi e draga pictura. In plus, nefiind o femeie eleganta, gusturile mele sunt simple si am tendinta de a ma opri din creatie dupa ce insir margelutele pe un snur.

Bun, si ce-i rau in asta? Absolut nimic. Asta imi este stilul si creatiile unui artizan ar trebui sa il reflecte. Dar cumva, uneori, imi pare rau ca margelutele mele sa aiba o soarta atat de simpla. Ma uit la creatiile altor artizani, mai ales la cei care au inclinatie exact pentru construirea de bijuterii fabuloase si … imi pare rau ca eu nu pot oferi margelutelor mele o soarta similara. Asa ca m-am hotarat sa le trimit in lume :)¬†Vreau sa vad ce faceti voi cu ele, vreau sa vad un colier fantastic si sa imi recunosc fetele, pardon, margelele in el si sa ma bucur ca au ajuns la case asa mari :)

Bun, am incheiat introducerea. Incepem azi cu margelute din ceramica alba arsa si glazurata la 1030 grade care au fost modelate si pictate manual. Sunt vesele, arata ca niste bombonele si fiecare dintre ele are propria personalitate. Pozele sunt facute pentru un grup de margelute 9-10 margelute care au fost numerotate si sub fiecare fotografie (click pe imagine pentru a o mari si a citi detalii) le aveti notate pe cele disponibile. Daca va pot oferi si alte detalii sunt aici sa va raspund.

 

[flickr id=”8659383051″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] ¬†[flickr id=”8660483916″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8659382979″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8659382959″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8660483672″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8659382811″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8659382725″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8660483566″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8659382431″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8660483308″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Click pe imagine pentru detalii.

Si ce se intampla daca iti plac margelutele, vrei cercei/colier/bratara din ele, dar nu intentionezi sa incepi sa iti asamblezi propriile bijuterii?

Imi spui :)

Faptul ca margelutele sunt disponibile individual nu inseamna ca am renuntat la creatia de bijuterii. Ba as zice ca e un plus: ai libertatea sa alegi si sa combini ce margelute iti plac pentru a-ti crea bijuteriile. Trebuie sa stii insa ca la pretul margelutelor se va adauga timpul de lucru si pretul altor materiale folosite (asa au fost facute preturile si pana acum).

Ei, gata, am incheiat. Stati prin preajma, in curand vin si alte suprize :)