Pregatiri pentru Skirtbike 2

Dragii mei,

Si azi o sa fiu pe fuga. Lupt de zor si ma impart intre lucrul unor comenzi si pregatirile pentru Skirtbike. Pentru ca este mai usor de updatat decat albumul oficial (in care postez si detalii despre fiecare lucrusor in parte), am creat un album pe Facebook in care am postat poze ale creatiilor pentru eveniment. Va invit deci sa-l rasfoiti. Il gasiti aici.

Va mai spun ca am scos si primele canute din portelan din cuptor si ma declar indragostita de portelan! Presimt o relatie cu nabadai, dar trebuie sa ne impacam pana la urma. Nu numai ca portelanul este mofturos la modelat, iar modelatul unei canute dureaza de doua ori timpul obisnuit, dar trebuie sa se si usuce fooooaaarte lent ca sa nu crape (sta 2-3 zile acoperit cu punguta de plastic). Sa mai adaug ca dupa biscuit, prin evaporarea apei, am ramas cu canute mai mici cam cu 25% decat le modelasem initial? Cum spuneam, dragoste cu nabadai o sa fie, dar o sa fie, arata prea frumos!

Va doresc un weekend minunat si va astept duminica de la 15 – 15.30 la Skirtbike, in Herastrau (zona Pescarus) si pana cand … ne-om da dusi. Am inteles ca in anii trecuti s -a stat cam pana la ora 20 – 20.30.

 

[flickr id=”8900091857″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]