Set bol si cana “Bufnitele”

Ah, bufnitele, dragele de ele! Alaturi de pisici si, mai nou, vulpi, au cucerit lumea si, daca nu suntem atenti, pariez ca in curand intreaga lume are sa le cada prada :)

Pornind de la o idee lucrata cu ceva timp in urma am lucrat – la dorinta uneia dintre voi si impreuna cu Oana – un set compus din bol pentru cereale si canuta pentru cafea/ceai cu ce altceva decat cu bufnite :) Totul bun pana cand am intrebat despre nuantele dorite si … raspunsul a fost galben si verde. Verdele ii bun, e ok, il am, nu dispare la ars, dar ce ma fac cand stiu ca galbenul meu dispare fara urma la ars. Dar stiti cum? E ca si cum n-a fost.

Asa ca apelez la draga de Oana care ma salveaza cu un strop de culoare de pe fundul unui tub adus cu greu de peste mari si tari, adica tocmai de prin USA. Si iac-asa am avut eu galben pentru bufnite. Am mai adaugat si un strop de portocaliu pentru ca aveam nevoie de o a treia culoare in combinatii si am dus treaba la bun sfarsit fara sa ma mai fac de rusine cu galbenul. Trebuie musai sa rezolv problema asta curand.

Weekend placut, oameni dragi! Ne regasim luni :)

[flickr id=”8977281298″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8977281374″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8977281480″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8977281452″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8977281554″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8976091477″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”8976091535″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Click pe imagini pentru detalii.