Ceas de perete “What a wonderful day”

Am o singura poza a unui ceas de perete cu poveste :)

Povestea a inceput asa:

As avea nevoie de un cadou pentru un cuplu de proaspat casatoriti. Ea romanca, a locuit ani de zile in State, el australian, s-au intalnit in State, acum se muta in Australia! :))  Ma gandeam la un ceas de perete, cu elemente din culturile acestor tari

Apoi am primit detaliile asa:

 Ceasul nostru o sa fie o joaca cu cifre, reprezentand diverse date cu semnificatii pentru cuplu. M-am gandit sa evidentiem cifrele 12,3,6 si 11 (prin culori), cele cu semnificatii: 12 12 12 – data casatoriei; 16 3 – ziua ei; 15 6 13 – data revederii/petrecerii/data in care a plect ea din Ro acum multi ani; 26 11 – ziua lui. Vor lipsi cifrele 1,4,7,10. In locul lor m-am gandit la cate un diamant (are legatura cu munca lui). Pe fundal, 4 planuri desenate, cu partea de jos inspre centrul ceasului, in cerc cum ar veni (nu prea stiu sa explic :D). In primul sfert (intre 12 si 3), o imagine cu Brasov. In planul 2 – o imagine din Hanover. In planul 3 – o imagine cu Grand Canyon. In planul 4 – o imagine pt Australia. M-am gandit sa fie ceva stilizat, redata esenta. Desenele ar trebui sa iasa “sterse”, nu foarte proeminente (daca am putea face ceva gen antichizat ar fi super – am retinut ceva shabby chic. Apoi, in mijlocul ceasului un mesaj: “What a wonderful day” – cu litera a in locul sau inconjurand cerculetul din care pleaca limbile. Si inca 4 cuvinte-mesaj: SMILE (INTRE 12-3), DREAM (INTRE 3-6), PRAY (intre 6-9) si LOVE (intre 9-12). Scrisul ma gandeam la ceva de mana, artistic . In final, ar trebui sa iasa ceva vesel si colorat :)

Apoi am facut desene, am discutat, am modificat detalii (am renuntat la desene in favoarea decupajului), am hotarat ca ceasul va fi mare si patrat (latura de 30 cm) si … a rezultat asta:

 

[flickr id=”9192220960″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Click pe imagine pentru detalii.

Multa fericire tanarului cuplu, oriunde i-ar duce viata! :)