Cutii de bijuterii scrijelite romaneste

Stiti ce se intampla cand lucrezi suficient de mult cu diverse tehnici? Le dezvolti :) Cutiutele acestea sunt lucrate intr-o tehnica descoperita (cum altfel decat) din greseala. Ma rog, as spune ca e, de fapt, descoperita de experienta lucrului aproape zilnic. Ceva imi spune ca undeva, cineva, a mai folosit-o asa, dar cum n-am mai gasit-o ramane deocamdata a mea :)

Dorinta uneia dintre voi a fost sa ii lucrez o cutie cu modele traditionale romanesti. Am cerut detalii si mi s-a spus ca poate fi oricum – poate sa aiba si aspect de nou, poate sa aiba si aspect de vechi, alegerea ramane a mea.

Astfel pe cutie a rasarit simbolul soarelui, simbol despre care v-am povestit mai detaliat aici.

 

[flickr id=”9311354523″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”9314142734″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Click pe imagini pentru detalii.

 

Dupa ce am lucrat-o insa am fost atat de incantata de rezultat incat nu m-am putut opri din a mai lucra una un pic diferita, bineinteles. Cutiuta a mers cu mine la targul din iunie unde si-a si gasit stapana. Asa-s de incantata de ele de nu va pot povesti :)

 

[flickr id=”9314142514″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”9311354461″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Click pe imagini pentru detalii.