Giveaway 1000 likes – Glorybox.ro te trimite inapoi la scoala

Ei, dragilor, a venit toamna, da? Au inceput scolile, da? Frumos, frumos.

Mai ales ca am fost cu totii cuminti si am invatat sa numaram pana la 1000 (ba chiar mai mult) pe Facebook. Nu boboci, ci like-uri.

Cat pe ce sa va spun o poveste lunga despre cum si de ce mult timp n-am vrut eu pagina de Facebook pentru Glorybox separata de cea personala, dar abia a inceput scoala, sa nu ne incarcam memoria cu lucruri prea serioase.

Sa revenim:

[flickr id=”9777827463″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Asa ca am hotarat ca acest eveniment merita un giveaway. Ce sa fie, ce sa fie? Pai mereu am ales calitatea in fata cantitatii asa ca giveaway-ul n-o sa fie pe ochi frumosi (adica pe mai multe like-uri), ci pe cat de mult va implicati in proces. Si castigatorul n-o sa fie ales cu random ca sa nu-mi spuneti 3 cuvinte la intamplare si sa sperati sa va aleaga random-ul, ci o sa fie ales de mine. Da, e subiectiv, stiu. Prefer asa :)

Ce vreau de la voi?

O compunere ca la scoala. Poate sa aiba 2 fraze, poate sa aiba 10, nu-mi pasa. Voi ii stabiliti lungimea. Vreau amintirea voastra despre prima zi de scoala :)

Prin urmare, pe perioada giveaway-ului spuneti-mi “doamna educatoare”  sau, mai pe scurt, “doamna” si faceti-ma sa ma simt de parca tocmai m-am asezat la o catedra de scoala veche si am fost intampinata cu “buna dimineata!” de o clasa de fetite cu codite si baieti sugubeti.

Ce dau?

Ce-mi inspirati :) Castigatorul va primi din partea mea o creatie in valoare de peste 50 lei inspirata de povestea despre prima zi de scoala. Poate fi un tricou, o cana, o cutie etc. La sfarsitul compunerii puteti specifica pe ce fel de obiect preferati sa-mi las pensula inspirata.

Pana cand?

Pana ora viitoare :) In termeni mai exacti: pana saptamana viitoare, miercuri, 25 septembrie, ora 24.00.

Comentariile le lasati aici sau pe Facebook (la postarea cu detaliile despre concurs), dupa cum va e mai usor.

 

Hai, a sunat clopotelul! :)

 

PS: daca sunteti cuminti si scrieti frumos (si eu asa sper sa fie) dau si doua mere de pus la urechi. De data asta alese cu random.org, ca sa nu spuneti ca-s doamna rea :D