Tricou “Spirited Away”

Dragii mei,

Sa incepem prin a anunta (cu multa, infinit de multa bucurie, mult mult mai multa decat imi imaginam ca o sa simt) ca ieri am primit rezultatele examenului final si … sunt studenta la Arte! Am asteptat cu atata emotie rezultatul, iar cand a venit a fost … coplesitor.

Cred ca abia cand am citit “Admis” am realizat cata energie am investit in asta. Am incercat sa ma pastrez linistita si echilibrata, sa zic “fie ce-o fi” si sa ignor faptul ca in sfarsit exista posibilitatea sa fac facultatea pe care mi-am dorit-o intotdeauna. Mi-am amintit admiterea la Facultatea de Psihologie, mi-am amintit ca vestea m-a lasat aproape rece. Ieri am plans de bucurie si a fost cu siguranta unul dintre cele mai fericite momente din cate imi pot aminti. Stiu insa ca daca as fi fost admisa la Arte acum 11 ani nu as fi apreciat momentul nici cu jumatate din bucuria de acum, nu ar fi fost atat de incarcat de asteptare. Acum merg acolo cu o curiozitate ridicata la cote maxime si cu o dorinta de a invata pe care nu am mai simtit-o in nici un stadiu de invatare de pana acum. Sper doar sa imi pot pastra entuziasmul cat mai mult.

Nu am facut inca planul, nu stiu cum imi va afecta activitatea de aici, dar voi gasi o solutie. Trebuie :)

Si daca tot am eu senzatia ca plutesc intr-un plan un pic ireal, m-am gandit sa va arat astazi un tricou inspirat de animatia Spirited Away, o animatie absolut fabuloasa care reuneste multe dintre miturile povestilor copilariei noastre si care te transporta intr-un univers de-a dreptul hipnotic. A fost o bucurie sa lucrez tricoul si sa remarc ca exista oameni care l-au primit cu acelasi entuziasm ca si mine.

 

[flickr id=”9815775943″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

[flickr id=”9815717386″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Click pe imagine pentru detalii.

 

PS: n-ati uitat de giveaway, da?