Castigatorii Giveaway-ului “Glorybox te trimite inapoi la scoala”

Ei, dragii mei, a venit momentul sa aflam cine a castigat giveaway-ul :)

Am avut de citit 16 povesti – nu foarte multe, dar mai multe decat ma asteptam eu tinand cont de faptul ca a fost giveaway cu poveste nu doar cu “like & share”. Am ales varianta aceasta pentru ca atunci cand am facut giveaway “like & share” am avut foarte multi participanti, dar al caror interes pentru ce aveau sa primeasca era minim. O parte dintre castigatorii de la acele giveaway-uri n-au raspuns la mail sau, mai rau, au raspuns, le-am trimis premiile apoi n-au ridicat coletele. Lucru care, recunosc, m-a suparat.

Prin urmare am ales o varianta de giveaway la care sa minimizez riscul ca lucrusoarele mele sa ajunga (sau sa incerce sa ajunga) la oameni nepasatori. Mie imi e drag de ce fac si imi pasa la cine ajung si cine le poarta/foloseste. Si ma zgarie pe suflet sa stiu ca pot ajunge la oameni carora le sunt indiferente.

Acestea fiind spuse, multumesc din suflet celor 15 participante si, mai ales, singurului participant de sex masculin, lui Gelu, care a mai fost si primul participant :) Mi-a facut mare placere sa va citesc povestile, am chicotit si-am ras si m-am emotionat pe alocuri (o sa raspund curand la povesti intr-un comentariul la postarea cu giveaway-ul) si-a fost bine. Stiti de ce? Pentru ca eu nu-mi amintesc prima zi de scoala. Nu stiu unde s-a dus amintirea aia, dar n-o gasesc si pace. De obicei uit lucrurile rele sau pe cele indiferente. As trage concluzia ca n-a fost o prima zi grozava, dar … cine stie.

Povestile voastre insa au fost grozave si m-au facut sa regret ca am vrut sa fiu mai cu mot si sa aleg eu castigatoarea. Mi-a fost greu, greu de tot! Si m-am bucurat totusi ca am dat de treaba si random-ului cu al doilea premiu :)

Asa, sa n-o mai lungim! Castigatoarea premiului-care-inca-nu-stiu-ce-este (o astept sa isi aleaga categoria de produs pe care vrea sa imi las amprenata) este …

[flickr id=”9948627704″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Felicitari, Andreea! Ba nu, Camelia! Ba nu, fie, Andreea! Iti trimit curand un mail cu intrebari :) (povestea ei o gasiti pe Facebook).

 

Cum spuneam, am pus si random.org la treaba si castigatoarea cerceilor-mere (pe care nu i-am creat inca) este …

[flickr id=”9948619516″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Felicitari, Alina! Iti trimit si tie un mail cu cateva intrebari curand :)

 

Multumesc si ne vedem la urmatorul giveaway!