Set pictat: dulapior de chei, cuier pentru bijuterii si rama pentru oglinda

Am lucrat setul acesta … tocmai pe la sfarsit de iunie si inceput de iulie. Nu stiu exact unde au zburat lunile astea, dar … iata, s-au dus. Si-i frig, si ploua, si cred ca sunt putin meteo-dependenta pentru ca am o stare teribil de posomorata. Bleacs.

Setul acesta a ajuns intr-o casuta noua si au fost, sau cel putin asa mi s-a spus, primele lucrusoare noi luate pentru casa. E una dintre cele mai faine emotii pe care le am cand e vorba de lucrusoarele mele. Sa stiu ca ele inseamna ceva pentru cineva. Ca impodobesc o casa in felul asta, ca cineva isi bea cafeaua dintr-o canuta lucrata de mine, ca nu se mai desparte de o pereche de cercei etc. Faptul ca ceva creat de mine e primit cu drag undeva e unul dintre beneficiile cele mai importante in ceea ce fac.

Setul acesta a fost, de asemenea, o mica premiera – n-am pictat pana acum nici dulapior de chei, nici cuier pentru margele si nici rama care urmeaza sa gazduiasca nu o fotografie, ci o oglinda :) Cred ca vor forma impreuna un colt vesel in casuta cea noua.

Zile cat mai neploioase si pe curand!

 

[flickr id=”10051956303″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”10051878186″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”10051952213″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”10051955413″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Click pe imagini pentru detalii.