Tricouri pictate “One in a minion”

Ioi, cat a trecut si de cand am pictat tricourile astea! Vai, vai, ce de mai zboara timpul!

Cand le-am pictat eu Despicable Me 2 era inca in cinematografe cred.

Tricourile astea au fost o aventura interesanta. Se bazeaza, bineinteles, pe o imagine pre-existenta, din animatie, doar ca la mine a ajuns intr-un format foarte slab. Eu am sperat ca o voi gasi intr-o varianta mai buna ca sa ma pot orienta mai usor cand le pictez. N-a fost asa. Prin urmare am avut mult de lucru cu ghicirea detaliilor pentru a oferi expresivitate imaginii finale.

Tricourile au ajuns la un cuplu, zic ca este o declaratie frumoasa :P

In plus, asa cum am mai spus cuiva, minionii sunt niste creaturi simple doar cand le privesti de la distanta. Cand trebuie sa le pictezi apar un milion de detalii de care trebuie sa tii cont pentru a le obtine expresivitatea. Ce vreau sa spun este ca a fost mult de lucru, dar parca a meritat :)

 

[flickr id=”10723141594″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

[flickr id=”10723141804″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”10723054705″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”10723142194″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”10723142384″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Click pe imagini pentru detalii.