Pisiceala de vineri sau ceasuri cu pisici :)

Mno, dragii mei, a mai zburat o saptamana. Am senzatia ca n-o sa stiu cand ma trezesc ca am terminat facultatea :)

Azi zic sa ne inveselim. E vineri, se termina saptamana, eu ma duc la mama sa ma rasfete, de ce sa nu ne bucuram, nu? Si cum am constatat ca pisicile au un potential de ridicat colturile gurii in sus fabulos, e momentul sa le pun la treaba. Asa ca vineri ne pisicim, rasfatam, alintam si ce-oti mai vrea voi. Eu o sa lucrez, mult si (sper) cu spor, dar voi sa va pisiciti si pentru mine ca maine ma pisicesc si eu :D

Cum ziceam … pisicile astea s-au pisicit toate la un loc (ba au mai avut 2 surate, dar pe care vi le-am aratat deja), adica au plecat in aceeasi directie si unele, din cate-am priceput, au trecut si granita. Dragele de ele!

Va prezint:

Pisica traditionala – a picat in mainile unei tarancute vrednicute care in loc sa o mangaie, a vopsit-o. Na, poftim!

[flickr id=”10843339544″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Click pe imagine pentru detalii.

Pisica Van Gogh – stiti cum se tavalesc pisicile prin cele mai depotrivite locuri? Aceasta s-a tavalit pe o reproducere proaspat pictata dupa Van Gogh. Eu zic sa-i taiem o ureche.

[flickr id=”10843187765″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Click pe imagine pentru detalii.

Pisica rasarit – este o pisica hipioata, iubitoare de pace, zambete, Vama Veche si predispusa la melancolii. Intr-una din caderile in butoiul cu vin melancolie s-a trezit tatuata cu un rasarit. Full body. Pentru ca … da.

[flickr id=”10843187245″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Click pe imagine pentru detalii.

Pisica Garfield – este atat de lenesa, de somnoroasa si de grasa incat n-a avut bunul simt sa fie originala nici macar in dungi si in culoare. L-a copiat pe vestitul personaj si asta a fost tot.

[flickr id=”10843249586″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Click pe imagine pentru detalii.

Pisica – supererou – trebuia sa fie o pisica iubitoare de sporturi extreme, dar cand si-a pus masca pe ochi destinul ei a fost pecetluit. “O sa fiu supererou!” si-a zis. Si de-atunci salveaza sticlele de lapte de prin magazine, de pe mesele oamenilor si, cand se simte cu adevarat curoajoasa, direct din frigiderele lor :D

[flickr id=”10843188165″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Click pe imagine pentru detalii.