Clopotei pictati din ceramica rosie

Am promis la inceputul saptamanii si clopotei din ceramica alba si clopotei din ceramica rosie? Am promis :) Ieri vi i-am aratat pe cei din ceramica alba, azi vi-i arat pe cei din ceramica rosie.

Clopoteii de azi sunt rezultatul unei colaborari intre a voastra Glorybox si niste ceramisti traditionali care s-au indurat de lipsa timpului meu si au avut bunavointa sa imi modeleze clopotei, sa-i treaca de prima ardere si sa mi-i trimita la pictat, glazurat si ars pentru a doua oara.

Daca clopoteii de ieri erau micuti si buni de agatat in bradul de Craciun, cei de azi sunt semnificativ mai mari (10 cm inaltime, 8 cm diametru) si nu au agatatoare, ci maner pentru apucat. Ce inseamna asta? Inseamna ca-s decorativi, numai buni de luat la colindat sau (si eu pe asta ma bazez :P) perfecti pentru chemat iubitul/iubita cu micul dejun la pat in diminetile lenese de sarbatori :)

Decorarea lor a fost cu peripetii pentru ca ceramica rosie trebuie tratata un pic altfel decat cea alba, dar imi lipseste din pacate timpul pentru a va spune aceasta poveste.

Pentru detalii dati click pe ficare imagine in parte sau aici pentru intreg albumul de Craciun.

Pisicile si-au facut, bineinteles, loc si aici :)

 

O146 O144 O145 O142 O143 O141

 

PS: vor fi mai multi clopotei in curand, un picut de rabdare numai :)