Nuferi: semn de carte si cana din ceramica

Ei, dragii babei, fuge timpul asta ca nebunul! Unde s-o duce nu stiu, dar stiu ca se tot duce afurisitul.

A trecut si martisorul, a trecut si targul de martisor care a fost absolut minunat in ciuda vremii pentru ca voi sunteti minunati si aproape ca s-a dus si prima saptamana de facultate. Timp in care eu n-am avut nici o clipa de pauza. Va spun ca dupa sesiune, pregatiri de martisor, comenzi, targ si aceasta saptamana cu trezit cu nopatea-n cap si fara ragaz sunt … epuizata. Azi, pentru prima data dupa mult timp … am oprit ceasul de dimineata si am adormit la loc. Iar eu nu fac asta aproape niciodata. Ceea ce spune ceva despre nivelul meu de oboseala. Sper insa sa recuperez weekendul acesta :)

Dar nu despre asta e postarea de azi. Postarea de azi este despre flori si lacuri, despre roz si albastru, despre ceramica si despre un semn de carte. Adica despre doua comenzi lucrate independent, dar care merg minunat impreuna :)

Sper ca usuratatea si seninul pe care mi le inspira imaginea nuferilor pe lac si pe albastru sa ajunga si la voi si sa va faca sa uitati de vremea ploiasa de afara.

Pe curand!

Click pe imagini pentru detalii.
[flickr id=”12968437663″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”12968437763″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

[flickr id=”12968708134″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”12968708074″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]