Invitatie la Expo Rembrandt 2014

Dragii mei,

Aceasta este o altfel de invitatie. Prima de felul ei, nu si ultima sper. Fapt care ma emotioneaza fantastic. Va spun sincer ca atunci cand am citit lista de participanti si mi-am regasit numele, mi s-au inmuiat picioarele. Fara gluma. Mi-am simtit genunchii gelatina. Sunt convinsa ca pentru multi nu-i mare lucru, in multe instante ii vad si eu importanta redusa, dar este totusi prima expozitie de arta, dedicata studentilor la Universitatea de Arte, la care voi avea prezenta o lucrare.

Si ca sa nu ma mai impleticesc in cuvinte, las afisul si comunicatul de presa sa vorbeasca. Eu sunt emotionata si va astept cu drag daca va e drag sa veniti :)

Expo Rembrandt 2014

UNIVERSITATEA NAṬIONALĂ DE ARTE BUCUREŞTI împreună cu REMBRANDT ART CENTRE organizează în perioada 9 mai-16 mai 2014, expoziţia concurs EXPO REMBRANDT 2014.

Această manifestare artistică dedicată tinerilor artişti, deschide seria acţiunilor din anul 2014 – Rembrandt Art Centre şi se doreşte a fi un omagiu  adus celor 150 de ani de la înfiinţarea Universităţii Naţionale de Arte Bucureşti. Expozanţii vor fi studenţii anului I din Universitatea Naţională de Arte Bucureşti de la departamentele –pictura, grafica, imagine dinamica si fotografie, design,moda, arta murala, design textile si arte textile, ceramica/sticla/metal,  scenografie conservare si restaurare.

Expoziţia va avea un caracter interactiv: publicul va fi invitat să evalueze şi să voteze  cele mai bune 10  lucrări.  Votarea se va încheia pe 15 mai 2014, la  ora 17:00. Rembrandt Art Centre va oferi  premii în  ziua închiderii expoziţiei – 16 mai 2014 ,ora 16:00.

Premiile vor fi următoarele:

Premiul 1-voucher in valoare de 500 lei(cumparaturi din oricare cele 7 magazine REMBRANDT ART CENTRE) pt    CEL MAI ORIGINAL ARTIST

Premiul 2-voucher in valoare de 400 lei(cumparaturi din magazinele REMBRANDT ART CENTRE) pt CEL MAI SCLIPITOR ARTIST

Premiul 3-voucher in valoare de 300 lei(cumparaturi din magazinele REMBRANDT ART CENTRE)pt   CEL MAI CREATIV ARTIST

7 Mentiuni-vouchere in valoare de 200 lei(cumparaturi din magazinele REMBRANDT ART CENTRE) pt ARTISTUL INVENTIV,   ARTISTUL EMOTIONAL,   ARTISTUL  GANDITOR,  ARTISTUL PERFECTIONIST,  ARTISTUL STRATEGIC,  ARTISTUL  CERCETATOR

 

Vernisajul va avea loc în data de 9 mai 2014, la ora 17:00 la sediul UNAgaleria, str. Constantin Budişteanu nr. 10 din Bucureşti .