Plecata 10 zile in vacanta de creatie :)

Dragii mei,

Asta vara, cand abia ma bantuia un pic gandul de a da la Arte, am citit pe pagina de Facebook a uneia dintre ceramistele mele preferate si, in multimea de lucrari ce se gasesc online si pe care le salvez in albume pe Pinterest, pe singura pe care o stiam dupa nume, ca va tine un curs, un soi de tabara de creatie orientata pe ceramica in Italia, ea fiind britanica. Cred ca i-am scris instantaneu sa intreb de conditii. Conditiile mi s-au parut faine si, cum trebuia sa ma inscriu foarte repede pentru ca erau doar 10 locuri si 3 fusesera deja ocupate la mai putin de o ora de cand postase anuntul … iata-ma inscrisa. Cred ca era iulie, iar cursul urma sa fie in luna mai a anului urmator. Mi se parea ca mai e o vesnicie pana atunci, dar … iata-ma si-aici.

Asa ca incepand de sambata voi petrece 10 zile in minunata Italie, in zona Toscanei chiar, langa Monterchi intr-o ferma restaurata alaturi de alte 10 persoane creative. Experianta se anunta minunata (programul zilnic primit de la Linda suna fantastic), sunt incantata si emotionata de ce urmeaza.

Sper sa prind un picior de wireless acolo ca sa va tin la curent cel putin cu update-uri fotografice. Pana atunci … asa arata micuta comuna Monterchi. Bellissima, no? :)

 

Monterchi

Sursa foto

Abia astept!