Inapoi din concediu si inapoi la treaba

 

Ei, dragii mei, gata :)

Rasarit, Vama Veche

 

Gata ce? Gata sesiunea (tot tocilara am ramas :P), gata expozitia de an pe care nici nu am reusit sa o vad integral (fac postare separata pentru ea chiar daca n-am poze rezonabile), gata si concediul anual-traditional in Vama. Am incarcat bateriile, gata si relaxarea. Mai ales pentru ca blogul trece prin niste dificultati tehnice care trebuie rezolvate.

Sa ne revenim incet totusi, asa ca prima postare dupa aceasta nebunie care a fost anul I la UNARTE (nu, nu-mi vine sa cred ca a trecu) o facem despre concediu.

N-o sa va spun prea multe povesti pentru ca de data asta nu sunt. Aveam nevoie de somn, de odihna si de citit. Ceea ce am si facut.

 

Vama Veche

Imi era pur si simplu foame de citit beletristica, asa ca la plecarea in concediu am avut grija sa am suficiente carti cu mine (traiasca reader-ele). Am petrecut dimineti, dupa-amieze si seri lungi si dulcege cu cafea, bere, stat la umbra cu miros de briza, nisip si carti. Cu mici exceptii de stat la povesti cu prieteni, asa a fost tot concediul. Adica perfect.

Am inceput cu Extraordinarul voiaj al unui fakir blocat intr-un dulap Ikea (si v-o recomand cu tot dragul, este absolut excelenta pentru citit relaxat si regasit drag de lectura), apoi am continuat cu Chronicles of Narnia din care am citit aproape 5 din cele 7 volume. Aspect care m-a facut foarte fericita. Si tinand cont ca anul trecut in concediu am citit Harry Potter, iar acum doi ani Lord of the Rings, suntem in grafic. Recomand oricui astfel de lecturi in concediu. Sunt carti care sunt scrise minunat de maestri ai acestei arte, isi depasesc cu mult statutul de carti pentru copii si sunt terapie pentru orice minte care inca se mai poate bucura copilareste. Macar putin :)

Daca doriti sa vedeti restul de poze de vacanta le gasiti aici.

Acum la treaba cu mine!