Pauza comenzi in septembrie

Dragii mei,

N-am incotro. Chiar n-am cum. Aveam un milion de planuri pentru vara asta. 3 luni parea timp enorm. Vroiam sa imi pun in practica cel putin un proiect de ceramica, vroiam sa citesc carti de specialitate, vroiam sa desenez, vroiam sa merg la expozitii, vroiam sa fac niste schimbari la site … vroiam, vroiam, vroiam si, pana acum, n-am facut absolut nici macar unul dintre lucrurile astea. Dupa sesiunea urmata de saptamana de vacanta am intrat direct in lucrat multele comenzi in asteptare, apoi am tot primit altele si … mai este mai putin de o luna si jumatate de vacanta, iar lista mea de comenzi nu scade. Deloc.

Cum vreau totusi sa fac macar putin din lista enumerata la inceput, am sa imi dedic luna septembrie tuturor acelor activitati. Asta inseamna ca in timpul ramas din august o sa lucrez comenzile primite pana acum, iar in septembrie totul se suspenda, altfel iar nu fac nimic.

 

Late night coffee, late night colors

 

As vrea insa sa subliniez ca nici din octombrie situatia nu va fi foarte roz. Anul trecut, in primul semestru, am incercat sa ma ocup si de facultate si de Glorybox si n-a fost bine. Prin urmare, dupa inceperea anului universitar voi accepta foarte putine comenzi si, desi stiu ca suna cum ca ar fi departe (nu-s, mai ales ca vorbim de octombrie), va astept deja comenzile pentru sarbatori.

In perioada aceasta aveti oricand pentru comenzi disponibil stocul de produse pe care il gasiti aici.

Va invit insa, daca nu o faceti deja, sa urmariti pagina de Facebook Glorybox.ro, acolo sunt mult mai activa in ultima vreme. Veti gasi acolo multe poze postate in timpul lucrului la comenzi si veti fi la curent cu ce fac in timp real.

Aceste fiind spuse, am zbughit-o la treaba :)