Cercei din ceramica: dreamcatchers

Azi am pentru voi cercei din ceramica alba, modelati, pictati si glazurati manual. Desi am descoperit si ceramica rosie, traditionala, care imi place pentru ca este mult mai usor de lucrat decat cea alba si imi permite mai multa libertate de creatie, ceramica alba vine cu o delicatete deosebita si ca o rezistenta mai mare data de diferenta de temperatura de ardere (1040 grade ceramica rosie vs. 1220 grade ceramica alba) care transforma ceramica poroasa in ceramica vitrifiata superioara.

Asadar, azi – cercei dreamcatcher sa va adunati in ei toate visele si visurile urate, toate umbrele si toate tristetile. Sa fie filtru de rele si raza de lumina calda si vesela.

Ii puteti alege in varianta asimetrica (cu atentionarea ca varianta cu 3 pene e destul de grea) sau ii pot lucra simetric dupa dorinta voastra. Am lucrat, de asemenea si un pandant asortat, dar nu am reusit sa il fotografiez inainte de a-l trimite la viitoarea stapana. Voi tineti minte ca cercelul poate fi transformat cu usurinta in pandant :)

 

Click pe imagini pentru detalii.

E791

E795 E794

E793 E792