Invitatie la Alternative Fair Fayre

Dragilor,

Mi s-a facut dor de targuri. Intr-o perioda mi-am zis ca sunt prea obositoare si necesita prea mult efort si prea multa energie investita, dar iata ca mi s-a facut dor de atmosfera unui astfel de eveniment. Mi-e dor chiar si sa ma trambalez cu o mie de cutii, cu sevalet, cu panou, sa stau la aer (tineti pumnii de vreme frumoasa de toamna) si de povesti cu cine ma viziteaza. N-am mai participat de multicel la un targ, asa ca daca va e dor si voua de mine si vreti sa vedeti noutatile pe viu, va astept cu mult drag :)

Iata si detaliile organizatorilor, in text si pe afis:

Targul din curte de lucruri facute cu mainile

Va asteptam la cea de a 4-a editie a targului alternativ din curte – Alternative Fair Fayre.

In toate capitalele europene exista conceptul de „free-market”, targ multilateral care inglobeaza diferite domenii, directii, produse si viziuni. Altfel spus, exista locuri in care tinerii antreprenori sau artisti pot expune spre vanzare produsele lor mai mult sau mai putin conventionale intr-un mediu atractiv si mai putin conformist.

Acesta reprezinta punctul de plecare al proiectului nostru care a dus la crearea unui eveniment inedit si cu siguranta total diferit pentru Romania.

Alternative Fair Fayre

De ce “Alternative Fair Fayre” ? Pentru ca nu este doar un targ de purici sau un garage-sale, este de fapt un week-end in care aveti ocazia de a cunoaste tineri artisti si mestesugari romani care va ofera mult mai mult decat simple bunuri si servicii : acesti oameni incredibili creeaza o alternativa a productiei in masa. .

De aici au aparut cuvintele “Alternative” si “Fair” este un targ alternative si corect in special din punctul de vedere al calitatii produsele dar si al preturilor avantajoase atat pentru participanti cat si pentru cumparatori.

Si “Fayre” ? Este forma arhaica a cuvantului targ in limba engleza, care la originea facea referire la un adevarat carnaval.

Care este obiectivul nostru? Vrem sa cream o platforma de promovare a artistilor si a mestesugarilor romani, atat prin organizarea targului dar si online via Facebook prin pagina de like Alternative Fair Fayre.

Si pentru ca vrem ca acest eveniment sa se transforme intr-o experienta de neuitat, targul va avea loc pe strada Sf. Stefan 21, atat intr-o casa cu o arhitectura deosebita cat si in aer liber (pe terasa The Jar si in curtea Teatrului de Arta ). Ai sansa sa te informezi despre ce inseamna ceva natural, organic sau bio si sa vorbesti cu tineri mestesugari pentru a afla care e viziunea lor.

Pe parcursul celor trei zile de targ vor avea loc piese de teatru in aer liber, concerte si activitati pentru cei mici.