Invitatie la targ de Craciun City Forest

 

Ei, dragii mei, iata ca a venit si momentul unui targ. N-or sa mai fie la fel de multe ca in alti ani cand in decembrie participam la 2-3 targuri, o sa fie unul singur (si bun sa speram), dar o sa tina 4 zile, deci cat 2 targuri din alti ani. Sa-l facem de poveste!

Prin urmare, in perioada 19-22 decembrie, adica de vineri si tocmai pana luni, intre orele 11.00-20.00, va asteptam la Casa Universitarilor (Str. Dionisie Lupu nr. 46, foarte aproape de Romana si de Parcul Gradina Icoanei) la evenimentul City Forest. Zic eveniment pentru ca va fi ceva mai mult decat un simplu targ (in primul rand s-a facut si o preselectie a expozantilor – cei experimentati in ale targurilor stiu ca asta-i un lucru de dorit), dar las organizatorii sa povesteasca in detaliu despre ce se va intampla acolo.

PS: voi verificati stocul (aici) si albumul de Craciun (aici), va asteapta niste surprize :)

 

Targ de Craciun City Forest

 

City Forest este evenimentul care incurajeaza artistii romani sa se manifeste pe piata din Romania prin diferite tehnici de manufactura. Atatea minunatii ies din manile romanilor nostri incat ne-am hotarat sa vi-i aducem cat mai aproape!
A 3-a editie City Forest are ca tematica Sarbatorile de iarna. Pentru ca stim cat de mult iti doresti sa gasesti cadouri sugestive, de o calitate foarte buna, poate chiar unicat pentru cei din jurul tau am creat targul de Sarbatori!
Dorim sa-ti fie mai usor sa le arati prietenilor si familie ca te gandesti la ei, mai ales in jurul Craciunului! Darul tau devine acum si mai maret pentru ca sustii brandurile si productia romaneasca, cu alte cuvinte, talente romanesti! :)

Targul City Forest de Sarbatori contine:
– zona de handmade: haine si accesorii vestimentare, obiecte de decor, produse si cosmetice bio.
– zona urbana: branduri romanesti de street wear

Restaurantul locatiei va fi deschis pe toata durata targului pentru a va bucura de mancare traditional romaneasca, vin si tuica fiarta si prajiturele.

Muzica si proiectiile video vor fi nelipsite, la fel si artistii dornici sa-ti impartaseasca din pasiunea lor pentru handmade si creatie.