Giveaway “Imperfect”

In lumina potrivita, cu ochii potriviti, cu mici retusuri, dintr-un anumit unghi, putem fi aproape perfecti. In lumina zilei, cu sufletul deschis, cu mastile deoparte, constatam ca perfectiunea era doar o umbra bine plasata intr-o fotografie.

Acceptarea unor mici sau mari adevaruri despre noi – ca pe altii e mai usor sa-i acceptam si sa-i iubim asa cum sunt in imperfectiunea lor – poate constitui lectia maturitatii noastre. Asta daca suntem dispusi sa o invatam vreodata.

Pentru ca nu am reusit sa fac un giveaway de sarbatori si pentru ca mi-a fost semnalata lipsa lui, m-am gandit sa va ofer un giveaway imperfect. Este imperfect pentru ca vine abia dupa sarbatori si este imperfect pentru ca obiectele oferite sunt rezultatul imperfect al unui test imperfect.

Daca credeti ca le puteti indragi asa cum sunt, va astept cu un comentariu aici sau pe Facebook la postarea dedicata giveaway-ului, in care sa imi spuneti ceva, orice despre imperfectiune. Daca va scapa si un like sau share la postare nu ma supar, dar nu-i musai :)

 

Giveaway "Imperfect"
Giveaway "Imperfect" Giveaway "Imperfect"

 

Prin urmare, va astept comentariile pana duminica, 11 ianuarie, iar luni voi anunta castigatoarea/castigatorul selectat cu random.org. In context mi se pare mai potrivit hazardul pentru selectarea castigatorului, decat selectarea lui dupa alte criterii.

La multi ani! :)