Martisoare dulci, dar fara zahar :)

Sa va explic: exceptand cateva zile de sarbatori, eu din septembrie 2014 nu mai consum zahar. Deloc. Zero. Nimic. Nici paine sau alte fainoase, nici alte alimente bogate in carbohidrati. Detalii despre ce-a insemnat asta o sa va scriu cu alta ocazie.

In mod normal nu mai am nici macar pofta de ceva dulce, dar vin niste zile in viata unei femei cand lumea se intoarce cu fundul in sus si lupta cu pofta de dulce echivaleaza cu un mic razboi. Ok, fie, un mare razboi :)

Eram probabil intr-una dintre zilele astea cand mi-a venit ideea de a face bomboane de ciocolata din ceramica. Si restul e istorie. Azi dimineata am deschis cuptorul, am exclamat: victorie! si m-am abtinut sa nu incerc una intre dinti cum incearca unii prin filme monezile.

Acum s-au transformat toate in brose aparent dulci, dar perfect sanatoase pentru dieta voastra zilnica. Puteti consuma oricate (pe palton, pe pulovar, la palarie, pe geanta, in geanta etc.), fara sa va dati glicemia peste cap sau sa vi se aseze pe solduri :)

Si, de asemenea, le puteti oferi ca martisoare. Cu disclaimer, va rog, ca sa nu fiu contactata de stomatologi si sa fiu acuzata ca am distrus dantura oamenilor :)

PS: scuzati postarea aiuristica, ma paste o raceala si nu gandesc “drept”.

 

Albumul complet cu martisoare il puteti gasi aici.

Martisoare dulci

Click pe imagini pentru detalii.

M464 M465

M466 M467

M468 M469