Va prezentam noul design Glorybox.ro

Dragii mei,

Iata, a venit momentul sa va prezint noul design Glorybox.ro

2015 Glorybox.ro design

L-am vrut mai simplu, mai sobru, mai elegant si centrat pe prezentarea mea ca artist ceramist in devenire. In acest scop:

  • sectiunea de blog nu mai este si pagina pe care o vedeti cand intrati pe site, ci veti fi intampinati de o interfata de prezentare. Ajungeti pe blog dand click pe “Blog” in meniul din stanga.
  • detaliile despre comanda si livrare sunt disponibile numai in sectiunea de blog, accesibile tot din meniul din stanga. Am pastrat insa pagina de contact si pe pagina principala si am implementat un formular de contact care nu exista inainte.
  • mai avem de pus la punct cateva detalii pentru ca yours truly este chitibusara. Din fericire are cine sa imi tina isonul :)

2015 Glorybox.ro design

Ii multumesc pe aceasta cale Alinei de la Crazy Designs. Ea este responsabila pentru noul si minunatul design (ea fiind responsabila si de design-ul anterior, de altfel). A fost o colaborare foarte placuta si profesionista, mi-a inteles foarte bine dorintele si a dat inca o data dovada de rabdare nemarginita. Imi place sa cred ca sunt o perfectionista si ca incerc sa livrez pe cat posibil produse lucrate cu atentie si astept asta si de la cei cu care colaborez. Prin urmare, va recomand cu drag Crazy Designs.

2015 Glorybox.ro design

Sper sa va placa noul design, astept cu emotie feedback-ul vostru :)