Placute decorative si numere de casa

ANUNT: imi pare rau, dar nu mai lucrez placute decorative la comanda. Va voi pune in curand la dispozitie o selectie de cifre individuale din ceramica din care sa ma puteti alcatui numarul de casa/apartament dorit.

In septembrie am avut surpriza unor comenzi speciale si noi pentru mine. Desi ideea imi venise in trecut, pur si simplu nu reusisem sa o ajung din urma si sa o pun in practica. Iata insa, ca de atat de multe alte ori, ca impulsul de realizare a venit chiar de la voi.

Ma refer la placutele cu numere de casa sau de apartament personalizate. Eu am fost foarte incantata de ele. Am descoperit procesul desenarii modelului si al transpunerii lui pe ceramica de-a dreptul relaxant. Presimt ca imediat ce-mi va permite timpul voi lucra mai multe astfel de obiecte. Lor li s-au alaturat placutele pur si simplu decorative, ambele realizate si personalizate in scop aniversar.

Placutele sunt realizate din ceramica rosie angobata in alb, arsa intai la 900 grade, apoi pictata, glazurata si arsa din nou la 1050 grade.

Va invit sa urmariti aici albumul special dedicat lor.

Timp sa fie, deci, ca idei avem destule :)

PD006

PD005

PD003

PD001

PD004

PD002