Expozitie personala la Muzeul Municipal Calarasi

Ca sa fiu sincera-sincera … nu ma asteptam vreodata sa am o expozitie personala. Si cu siguranta nu atat de devreme. Imi imaginam ca daca totusi se va intampla, acest lucru va veni intr-un viitor destul de indepartat, un viitor in care ceea ce creez a capatat o voce suficient de puternica si suficient de coerenta. Iata ca nu a fost asa.

Ce va ofer acum nu este coerent. Ce va ofer acum sunt bucati din mine. Incoerente ca mine. Disparate ca mine. Si promisiunea ca la un moment dat imi voi gasi coerenta. Nu pentru ca ar fi necesara voua sau artei in general. Ci pentru ca imi e necesara mie.

Gasesc emotionant faptul ca aceasta prima expozitie va avea loc in orasul meu natal, in Calarasi. Am pornit catre ceea ce sunt de acolo. Ce creez e tot la pornire. Sa porneasca tot de-acolo.

Prin urmare, dragi calaraseni, sambata viitoare, pe 20 februarie, ora 11.00, va astept la Muzeul Municipal Calarasi la vernisajul acestei expozitii. Expozitia va consta din obiecte de ceramica ambientala, desene-proiect pentru obiecte, alte desene si bijuterie din ceramica si portelan.