Absolventa de UNArte.

Dragii mei,

Parcă n-am mai scris de-o veșnicie aici. Spre rușinea mea … chiar n-am mai scris. Am lăsat deoparte chiar și pagina de Facebook, deși acolo îmi e mult mai ușor să fiu activă. Dar am avut cumva nevoie de asta. Am avut nevoie de câteva luni în care să mă scufund cu totul în lucrarea de licență.

A existat o schimbare de perpectivă, o mutație interioară – exact cum există și în cadrul lucrării de licența – în primăvara acestui an. Am lucrat la cu o încăpătânare și o bucurie pe care îmi e greu să v-o descriu. Am lucrat parcă din altă parte, din alt dialog cu mine și n-am prea vrut să las nimic să intervină peste asta.

A fost un drum lung, emoțional și frumos, iar de ieri sunt absolventă UNArte. Adică artist cu acte cum mă amuză pe mine să spun, deși numai asta nu te face artist. Dar asta e alta poveste.

Mechanics of Affection

Am să încerc să povestesc în 1-2 postări separate și ce-i cu lucrarea de licență. Curând sper pentru că și mai curând o să îmi iau o vacanță … binemeritată.

Până atunci, vă invit, dacă aveti timp, plăcere și dorință, să vizitați expoziția de licență și master a departamentului Ceramică – Sticlă – Metal. Expoziția este la Galeria Orizont (zona Universitate) și poate fi vizitată până pe 22 iulie, de luni până vineri, în intervalul orar 11.00-19.00.

Afis CSM

 

Pe curând!