Invitatie la targ “Culori”

Atentie! S-a modificat putin locatia targului. Ne gasiti tot in Herastrau, dar nu pe Insula trandafirilor, ci pe aleea de intrare in parc de la Arcul de Triumf. De asemenea, vineri evenimentul va incepe la ora 13.00

Dragilor,

Cu acest targ va incepe un … mini-maraton de 3 weekend-uri succesive cu participari la targuri plus o supriza in cel de-al patrulea weekend.

Prin urmare, deschidem sesiunea de targuri cu o invitatie la targul “Culori”, care va avea loc intre 24-26 septembrie in Parcul Herastrau – Insula Trandafirilor, intre orele 10.00-19.00.

Iata si mesajul organizatorilor, precum si afisul:

Este toamnă. Si cu toţii cutreierăm magazinele în schimbarea garderobei. Fiecare cu dorinţele ei, stilul ei, cu felul propriu de a fi. Nu trebuie astfel să uităm accesorizarea. Toamna ne aduce mii de CULORI, toate lucrate de mână, accesorii şi obiecte unicat care cu siguranţa vor pune în valoare stilul tău. Suprinde-i pe cei din jur şi, de ce nu, şi pe tine însăţi cu un strop de gust asortat personalităţii tale.

Te asteptăm să-ţi alegi “culorile” la prima expoziţie a toamnei. Septembrie te cheamă în Parcul Herăstrău în perioada 24-26 orele 10:00-19:00 – CULORI ediţia a III-a.

Aaa…am uitat! Să vă dăm totuşi câteva indicii: cercei, broşe, agrafe, coliere, inele, brăţări, măşti veneţiene, câteva hăinuţe, tablouri, icoane pictate, magneţi de frigider. Cam atât ca să nu stricăm surpriza.

Vă aşteptăm!

organizator: ANTARTIQUE

ta*****@ya***.com

CULORI editia a III-a