Cum a fost la “Culori”

Adica la targul “Culori” din Herastrau.

Pai … cam trist. Cred ca am adunat undeva in jurul a 50 de participari la targuri si evenimente handmade si este prima oara cand nu reusesc sa castig macar cat sa imi acopar taxa de participare. De obicei asta se intampla inca din prima zi, indiferent de taxa.

As vrea sa subliniez ca nu cred ca esecul targului apartine in vreun fel organizatorilor. Alina si Cristi si-au facut treaba bine si cu seriozitate. Parca as fi vazut rostul unor fluturasi impartiti prin parc chiar pe perioada desfasurarii targului, dar deja ar suna a carcoteala si nu e cazul.

Problema de importanta maxima a fost ca nivelul de interes al vizitatorilor parcului fata de evenimentul pe langa care treceau tindea infiorator catre zero. La nici un alt targ nu am vazut oameni atat de indiferenti, foarte foarte multi oameni care nici macar nu se opreau sa se uite, foarte multi care intrebau de pret si asteptau sa auda de cel mult 2-3 lei perechea de cercei si foarte multi pentru care ideea de obiect lucrat manual nu insemna nimic.

De asemenea, chiar daca risc sa fiu rautacioasa, multe lucruri de duzina – e greu sa iti mai ceri pretul si sa te astepti la apreciere si la educarea oamenilor in ceea ce priveste handmade-ul cand la 3 standuri de tine cineva vinde cercei din fimo la 3 lei (asta insemna un patratel din fimo intr-o culoare simpla cu agatatoare).

Vineri am fost singura la targ si n-a fost prea amuzant, dar am reusit sa ma bucur de o dupa-amiaza in care am citit in parc. Sambata l-am sarbatorit pe Marius care a profitat de iesirea in parc si si-a pus rolele in miscare. Asa ca familia Badragan si-a sarbatorit anul acesta aniversarile la targuri. Duminica n-am mai rezistat moral decat pana la ora 13.00 cand ne-am facut bagajelul si-am mers acasa sa ne odihnim.

Acum ar fi urmat partea in care va aratam poze, dar nu stiu ce a avut aparatul (sau ce-am facut eu gresit) si majoritatea pozelor au iesit miscate. Promit unele de la targul viitor :)