Oglinda cu maci si sacosa cu mesaj :)

Aceasta postare este un avertisment.

As vrea sa stiti ce va poate astepta daca imi dati mana libera :) Mi s-a spus doar: o oglinda cu flori si-o sacosa cu un mesaj despre viata.

Ce-am inteles eu din asta?

O oglinda pe care am inceput-o foarte frumos, clasic, o pictura cuminte, dar pe care nu stiu exact cum si cand m-am trezit ca amestec culori. Si m-am trezit ca-mi trebuie rosu, mult rosu, ca de mac si albastru, mult albastru, ca de cer. Si intai m-am speriat ca am stricat oglinda, apoi a inceput sa imi placa, apoi a venit Marius si a fost chiar entuziasmat de rezultat si m-am linistit. Dar eu va spun si va arat ca sa stiti ce va asteapta daca imi dati mana libera.

[flickr id=”7787487108″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7787487308″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.

Apoi sacosa. Instant m-am gandit la “Micul Print”. Multe sfaturi destepte sunt in carticica aceea. Dar stiu si eu daca toata lumea le vede intelepte? Asa ca aveti grija ce-mi spuneti sa scriu pe-o sacosa ca altfel aveti parte de asta:

[flickr id=”7787486550″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.

Textul este in engleza pentru ca sacosa urma sa ajunga in America.