Se intorc colierele cu noduri si gradinile japoneze :)

M-am hotarat sa revin un picut macar la unele dintre colierele create la inceputul “carierei” mele in handmade. Daca sunteti de suficient timp prin preajma atunci stiti ca ma refer la colierele cu noduri chinezesti.

Mi-am amintiti de ele in urma unei comenzi foarte nostime primite de curand. Am lucrat  2 coliere cu noduri pentru doua domnisoare foarte tinere, foarte norocoase (ce domnita de 9-10 ani nu si-ar dori o mama care sa o rasfete astfel?) si foarte bune prietene. Si pentru ca sunt asa de bune prietene le-am facut coliere la fel, dar in nuante diferite :)

Si lucrandu-le, facand nodurile cele migaloase si vazand cum se construiesc una cate una in coliere delicate si vesele, mi s-a facut dor sa mai fac. In cazul in care va intrebati de ce m-am oprit totusi sa le mai fac in trecut, raspunsul este simplu si deloc placut: sunt mai scumpe :( Initial aveau acelasi pret precum colierele obisnuite montate pe ace, care au in general cam 6 margelute. Problema este ca aveau de 2 ori mai multe margelute si se montau mai greu decat alte coliere datorita nodurilor. Si asta ma facea sa nu mai fiu multumita de rasplata pe care o primeam pentru munca mea. Dar cum rosteam la targuri pretul pe care il consideram eu corect aveam parte numai de priviri dezaprobatoare. Asa ca am marit pretul colierelor si m-am hotarat sa le lucrez doar la comanda. Si asa a si fost, doar ca ce am lucrat la comanda a fost ales dintre modelele deja existente si voi n-ati mai vazut nimic nou.

Dar gata, mi-e prea dor de ele, asa ca vor reveni. Sunt sigura ca se vor gasi printre voi persoane care sa le aprecieze pe ele si pe munca mea :P Acum lucrez la o noua colectie inspirata din ceramica traditionala care are doar 3 coliere deocamdata pe care vi le voi arata saptamana viitoare :)

Iata colierele fetelor:

[flickr id=”6081892845″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

[flickr id=”6082432072″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6081893055″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6081892903″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6081892961″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii:

  • Colierele sunt lucrate cu margele din lut modelate, pictate si lacuite manual si montate pe snur satinat cu noduri chinezesti.
  • Pot fi lucrate si cu mai multe sau mai putine margele in functie de dorintele tale.
  • Le puteti verifica disponibilitatea si pretul  aici (pentru ce este in stoc) si aici (toate accesoriile).