Coliere pe esarfa “Flori si buburuze”

Am stat eu stramb si am incercat sa gandesc drept. Martisoare, martisoare, aproape in fiecare zi martisoare. Ar fi cazul sa va arat si altceva pentru ca va asigur ca nu m-am blocat la captiolul martisoare. Inca mai stiu sa lucrez si altceva :)

Azi avem in meniu doua coliere pe esarfa colorate si proaspete ca o zi de primavara. Comanda initiala a fost pentru un colier si o pereche de cercei. Povestea: colierul urma sa fie daruit unei domnite care a lucrat in Olanda si careia ii place rosul. Dupa mai multe mail-uri: ar fi frumos sa fie cu gardenii rosii.

Ei, cand am ajuns aici la mine deja se facuse fixatie in 2 puncte:

  1. Olanda =  lalele Da, stiu, un cliseu, dar tinand cont de faptul ca se crapa de primavara ideea mi-a ramas lipita de suflet.
  2. Gardenii rosii = flori = primavara

Si asa m-am trezit pregatind margele pentru 2 coliere. Toate pornind de la un fond primavaratic in nuante de verde si galben. Pictez prima margeluta cu lalele. Nu-mi place. Pictez a doua margeluta. Iar esec. Si uite-asa pana la 6. Nu mi se intamplase niciodata sa fac atat de multe incercari si sa nu imi placa rezultatul. Hmm … Sa incercam cu gardeniile. Dupa 2-3 incercari reusesc sa obtin un model de gardenii care sa imi placa. Pictez toate margelele pentru colierul cu gardenii.

 

[flickr id=”6880438883″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6880438973″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6880438785″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici si aici.

Imi parea rau de margelele cu lalele. Le iau in fata, le sucesc pe toate partile si … evrika! Am inteles de ce nu imi placeau! Le lipsea definitia :) Asa ca am venit cu un contur negru, iar la final, cu o singura exceptie, am fost de-a dreptul incantata de rezultat. Ce-am facut cu exceptia? Am facut-o buburuza :) Am pictat si celelalte 2 margelute cu buburuze mici plimbandu-se in iarba si … voila!

[flickr id=”6880439133″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]  [flickr id=”6880439049″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici. La colier se potrivesc grozav cerceii cu buburuze.

Surpriza a venit de la Corina care a dorit ambele seturi :)